Zomerkamp 2017

Dit jaar gaan wij naar Aalst Waalre, naar een prachtige blokhut van een scoutinggroep. Wij zijn daar al een keer eerder geweest en vinden het   een gezellige locatie waar we een leuk programma kunnen draaien.

Onze Welpen en Scouts gaan altijd samen op kamp omdat dit voor de kinderen erg gezellig is. De Bevers gaan drie nachtjes mee, vanaf dinsdag tot en met vrijdag. Langer is voor de kleintjes te vermoeiend.

Behalve uiteraard de vaste begeleiding van de groepen, gaan ook enkele leden van ons S.O.P. team mee, om er voor te zorgen dat wij van een natje en een droogje voorzien worden. Eén dag in de week koken de kinderen met behulp van hun staf een eigen potje. Dat vinden ze altijd erg leuk.

Het kamp geld voor de hele week bedraagt € 100,00 voor het eerste kind. Voor het tweede kind is dat € 75,00 en ieder volgend kind uit het gezin        € 50,00.
Voor de Bevers geldt een prijs van € 50,00.

Voor de Explorers en Pivo’s gelden aparte prijzen en regelingen omdat deze groepen apart op kamp gaan.

U krijgt te zijner tijd een brief met meer informatie en een inschrijfformulier

ZOMERKAMP VAN 15 JULI TOT 21 JULI

Voor foto´s van eerdere zomerkampen kijk onder foto´s

TIJDENS HET ZOMERKAMP VIND U HIER DE FOTO'S (tenminste als het lukt met internet)

Je hoeft geen Facebook te hebben foto's zijn openbaar.