Vlooienmarkt

Op zondag 1 oktober 2017 houdt Scouting St. Rumoldus een Rommelmarkt in en rond de blokhut aan de Nieuwstraat 90 in de wijk Fatima.
Deze rommelmarkt heeft een groot aanbod van speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, tv’s, radio’s, glaswerk en nog veel meer. Om 12.00 uur is er een veiling.
Elk jaar is ons aanbod compleet nieuw en compleet anders, niets wordt bewaard van voorgaande jaren.
Om 11.00 uur gaan de deuren open tot 14.30 uur is iedereen welkom om rond te snuffelen. Entree € 1,50 per persoon. Rond de blokhut is het parkeren gratis

Algemene info:
Heeft u spullen neem dan contact op met Pedro of breng de spullen naar onze blokhut.
In het fatimacontact staan de data dat er ingeleverd kan worden.

Vragen:
Heeft u vragen over de vlooienmarkt? Neem dan gerust contact op met Pedro Stokbroeks. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-41548670